Bebeğini hastane kuyruğunda terk etti

3 gün önce Muğla Devlet Hastanesi acilinde elinde bebek ile sıra bekleyen bir anne, yeni doğmuş bebeğini Acil Serviste sıra bekleyen A.Y. isimli kadının kucağına çocuğunu bırakan terk etti.

Muğla Devlet Hastanesi acil servisine, kucağına bebeği ile gelen ve kimliği belirlenemeyen 20 yaşlarında bir genç kız, hastanenin acil servisinde bulunan ve bir hastasını bekleyen A.Y. isimli bayana, çocuğunu tutması için bıraktı. A.Y. isimli kadın çocuğu tutmak için almasından sonra uzun bir süre geçmesine rağmen genç kadın hala gelmeyince bebeği Hastane polisine teslim etti.

Hastane polisi çocuğu Muğla Devlet Hastanesi hemşirelerine teslim ederken, çocuk Yeni Doğum Servisi küvözünde müşahede altında tutuluyor. Polis hastanenin güvenlik kameralarından anneyi teşhis ederken, anne polis tarafından aranıyor.

Reklam
Reklam

Bebeğini hastanede hiç tanımadığı bir kişiye bırakan genç kadının hastaneye geliş ve çıkışları hastanenin güvenlik kameralarına takıldı. Polis kamera güvenlik kamerası kayıtlarından çocuğu bırakan genç anneyi tespit etmek için harekete geçti.