Bebeğinizin Her Anını Kaydedip Paylaşın!

Bebeğiniz büyürken her anını kaydederek ona hediye edin.

bebelog.net, size günlük koşuşturmanız içerisinde bile, bebeğinizin yetişkinliğe doğru çıktığı o olağanüstü yolculukta yaşadıklarını saklamanızı sağlıyor. Tasarımını kendinizin şekillendirdiği bu eşsiz arşivi aile fertleriyle, yakınlarınızla ve diğer bebelog.net üyeleriyle de paylaşabilirsiniz.

bebelog.net, diğer blogların aksine, statik bir portal değil, aktif bir sosyal ortamdır. Bebeğin birbirine uzak aile bireylerini ve yakınlarını bir araya getirmek, onlarla iletişim kurmak amacını taşıyor.

Hem bebeğinizle, hem de bebelog sahibi olarak sizinle benzer özelliklere ya da yaşanmışlıklara sahip pek çok bebelog.net kullanıcısı olacak. Buna bebeğinizin doğduğu günde doğan diğer bebekler, aynı hastanede aynı gün doğan bebekler, aynı doktora sahip bebekler gibi pek çok veri örnek gösterilebiliyor. Aynı durum bebelog sahipleri için de geçerli. Aynı şehirde, hatta belki de sokakta oturuyor, aynı takımı tutuyor, aynı işi yapıyor olmanız gibi veriler, bebelog sahiplerinin de sosyal bir ortam oluşturabilmelerini sağlıyor.

Reklam
Reklam