Bebeğiyle Hırsızlık Yaparken Yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir kadın 3 aylık bebeğiyle girdiği marketten biberon ve makyaj malzemesi çalınca...

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir kadın 3 aylık bebeğiyle girdiği marketten biberon ve makyaj malzemesi çalınca iş yeri çalışanları tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Hacet Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. 23 yaşındaki Pervin Ö., 3 aylık erkek bebeğiyle girdiği marketten, biberon ve makyaj malzemeleri çalarak bebeğinin kundağının içine yerleştirdi. Kasadaki görevlinin şüphelenmesi üzerine Pervin Ö. durdurularak markete polis çağırıldı. Asayiş Büro Amirliği'nde görevli bir kadın polis tarafından üst araması yapılan Pervin Ö.'nün bebeğine sardığı kundak içerisinde bir adet biberon ve çok sayıda makyaj malzemesi ele geçirildi. Genç kadının kimlik bilgileri alındığı sırada ise minik bebekle market çalışanları ilgilendi. Pervin Ö.'nün kendisini gözaltına alan polislere, 'ben çalmadan duramıyorum, üzgünüm' dediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: