Bebek maması hırsızları güvenlik kamerasında

Çekmeköy’de bir markete giren dört kişilik hırsızlık çetesi çok miktarda sayıda ithal bebek mamasını çaldı....

Çekmeköy’de bir markete giren dört kişilik hırsızlık çetesi çok miktarda sayıda ithal bebek mamasını çaldı. Hırsızlık olayı market görevlilerin boşaltılan rafları fark ederek güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeleri ile ortaya çıktı.
Çekmeköy’deki bir marketi gözlerine kestiren dört kadın hırsız içeriye girerek müşteri gibi dolaşmaya başladı. Dikkat çekmemek için markette ikişerli gruplar halinde dolaşan hırsızlardan orta yaşlı olan iki kadın ithal bebek mamalarının bulunduğu reyona gelerek hazırlıklarına başladı. Bu sırada daha genç oldukları görülen diğer iki kadının bir yandan gözcülük yaptıkları bir yandan da market görevlilerinin görüş açısını kapatarak arkadaşlarına yardım ettikleri belirlendi. Kameraların saniye saniye kaydettiği hırsızlık olayında bebek mamaları önce hırsız tarafından üst raflardan alınarak alt raflara koyuluyor. Daha sonra kısa süreliğine raftan ayrılan kadınlar tekrar mamaları koydukları rafın yanına geliyorlar. Kadınlardan biri arkadaşının önüne geçerek olayın görevli tarafından görünmesini önlemeye çalışırken diğer kadın da 6 kutu bebek mamasını ardı ardına pardösüsünün altına saklıyor.
Bebek mamalarını pardösüsünün altında taşıyan kadın doğruca çıkış kapısına yönelirken, diğer kadının da elindeki yağ şişesinin fiyatını sorma bahanesi ile kasiyeri oyalıyor. Bebek mamalarını alan şahsın çıkması üzerine diğer hırsızlar da marketten ayrılıyor.
Hırsızlık olayını raflardaki mamaların yerinde olmadığını fark ettikten sonra güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek fark ettiğini söyleyen market görevlisi Bekir Sakallı, çalınan mamaların fiyatının pahalı olması nedeniyle hırsızlar tarafından tercih edildiğini belirterek, hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz