Bebeklere Bakım Seti

Batman'da hizmet veren özel bir hastane ve bir ilaç firması iş birliğiyle 'Mutlu bebekler' projesi...

Batman'da hizmet veren özel bir hastane ve bir ilaç firması iş birliğiyle 'Mutlu bebekler' projesi adı altında ücretsiz bakım seti dağıtıldı.

Batman’da bulunan özel bir hastanenin çocuk poliklinikleri, çocuk servisi ve yenidoğan ünitelerine gerçekleştirilen etkinlikle ailelere 'Mutlu bebekler' bakım seti ücretsiz olarak dağıtıldı. İçerisinde bebeklerin ihtiyaç duyabileceği bakım kremleri ve şampuanların olduğu set vatandaşlar tarafından son derece memnuniyetle karşılandı. Çocuk Hastalıkları Uzmanları Dr. Ahmet Özcan, Dr. Sedat Doğaneğer, İbrahim Değer ve Dr. C. Erkan Karakurt yapılan bu uygulamadan memnun olduklarını ve özellikle bebeklerde pişik hastalığının önemli olduğunu, ebeveynlerin bilinçlenmesiyle önlenebilineceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: