BEBKA, okul müdürlerine insan kaynakları yönetimi eğitimi verecek

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün projesi kapsamında okul müdürlerine...

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün projesi kapsamında okul müdürlerine 'İnsan Kaynakları Yönetimi' seminerleri başlattı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi'nin 2011 Teknik Destek Programı kapsamında, okul müdürleri için planladığı 'İnsan Kaynakları Yönetimi' projesi başladı. Proje kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kadrolu görev yapan 70 kurum müdürüne 42 saatlik eğitim semineri verilecek. Eğitimler, BEBKA tarafından görevlendirilen uzmanlar tarafından Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi’nin çok amaçlı salonunda başladı.
İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Bu proje sayesinde müdürlerimizin okullarında güzel çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Aynı zamanda bu projenin hazırlanmasında, sunumunda ve katılımında katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra da bu proje gibi daha nice projenin ilçemizde yapılmasını temenni ediyorum."
Baştürk, eğitim kapsamında iletişim, zaman, toplam kalite, ekip ruhu, veli-öğrenci-öğretmen ilişkileri konularının yanı sıra insan kaynakları planlaması, insan kaynaklarının seçimi ve işe yerleştirilmeleri, okul ortamında performans değerlendirme, insan kaynaklarının ödüllendirilmesi, kariyer planlaması, kurum kültürünün oluşturulması, okuldaki her bir bireyin kendilerini tanımaları, dikkat ve zihin yönetimi konularının anlatılacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz