BEBKA'dan Odunpazarı Belediyesi'ne Teknolojik Destek

Odunpazarı Belediyesi, Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) "2012 Yılı Teknik Destek Programı" kapsamına dahil oldu.

Odunpazarı Belediyesi, Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) "2012 Yılı Teknik Destek Programı" kapsamına dahil oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Odunpazarı Belediyesi Hizmet Verimliliği ve Bilgi Güvenliği Kapasitesinin Geliştirilmesi" programını kabul eden BEBKA, proje kapsamında yapılacak tüm çalışmalara destek sağlayacak.

Hazırladıkları projeyle, Odunpazarı Belediyesi'nin verimliliğini arttırmayı ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Yönetimi Sistemi ve Yalın Hizmet Sistemleri'nin hayata geçirilmesini sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan belediye yetkilileri, çalışmalara zaman kaybetmeden başlayacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Proje çerçevesinde ilk olarak belediye personeline hizmet sunum kalitesinin arttırılması ve bilgi güvenliği yönetim sistemini kapsayan bir dizi eğitim düzenleneceğini vurgulayan yetkililer, E-belediye çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: