Beckham'dan itiraf

LONDRA (İHA) - İngiltere Milli Takım Kaptanı David Beckham, Galler maçında bilerek sarı kart gördüğünü, çünkü çarşamba günkü Azerbaycan maçında zaten sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceğini bildiğini itiraf etti.

The Daily Telegraph'a konuşan Beckham, "Bilerek görülmüş bir karttı. Bazı insanlar, benim bu kadar akıllı olabileceğimi düşünmüyordur, fakat ben bunları düşünebiliyorum. Sakatlığım vardı. Kaburgamı kırmıştım ve bu nedenle bir kaç hafta forma giyemeyeceğimi biliyordum. Ben de "hadi sarı kart gör dedim" kendime ve Thatcher'e faul yaptım" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kaburgasındaki kırığın onu yaklaşık 1 ay kadar sahalardan uzak tutacağını belirten Beckham, "Çok sinir bozucu bir sakatlık çünkü bir tedavisi yok. Koşamıyorum, antrenman yapamıyorum. Çünkü çok acı veriyor. En son Manchester'da kaburgam kırıldığında Ferguson beni bisiklete bindirmişti, nefes bile alamadım. Dinlenmekten başka yapılabilecek bir şey yok. Uçağa binip binemeyeceğimi öğrenmek için doktorla görüştüm. Çünkü kaburgalarım şuan dalağımın üstünde. Hemen Madrid'e gideceğim ve Real Madrid'in doktoru ile de bir görüşme yapacağım. Takımım Çarşamba'ya kadar antrenmanlara başlamamı istiyor. Fakat bu imkansız. Çünkü çok çabuk oynamaya başlarsanız, sakatlığınız yeniden nüksedebilir. Sürekli ağrım var. Ağrı kesicilerle duruyorum" dedi.

İngiltere'nin İspanya ile oynayacağı hazırlık maçında forma giyme şansı oldukça az olan Beckham, son olarak 4 ya da 5 hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi. Bir an önce iyileşip Real Madrid formasını giymek istediğini belirten Beckham, İngiltere'nin İspanya ile oynayacağı hazırlık maçında oynamayı çok istediğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam