Bedava bilet terörü mü?

Beşiktaş'ın taraftar grubu 'Çarşı' takımına 90 dakika boyunca verdiği desteği kadar, sosyal konulara duyarlılığı olmakla da bilindi. Onlar, tezahüratlarla, açtıkları pankartlarla hep örnek oldular, hep konuşuldular. Taa ki 1 hafta öncesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya kadar.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NÜN AÇIKLAMALARI

Beşiktaş-Kayserispor arasında oynanan maçtan sonra çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Bu olay Beşiktaş'ın duyarlı taraftarı 'Çarşı'ya hiç yakışmadı ve yakıştırılmadı.

Reklam
Reklam

Taraflı tarafsız tüm sporseverler tarafından sevilen Çarşı Grubu, kendi arasında çıkan bir kavgada kaybolan can, dikkatleri bu defa üzerine olumsuz çekti. Çarşı içindeki iki grup, kavga etti ve iddialara göre Alpay Ketenci silahını ateşleyerek Ferdi Arslan'ın canına kıydı. Kolundan vurulan Turgay Kösedağ ise hastanede tedavi altına alındı. Beşiktaş'ın Çarşı Grubu'nda meydana gelen iki arkadaş grup arasındaki bu ölümlü kavganın bir rant kavgası olduğu iddia edildi.

AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI

Bedava bilet terörüyle ilgili konuşan, Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, "Bu işlerin temizlenmesi için yıllardır uğraşıyorum" dedi.