Bedava yemek için birbirlerini ezdiler

Türkiye'nin en düzenli ve en modern şehirlerinden biri olan ve planı Fransa'nın Başkent'i Paris'in Şanzelize Meydanı örnek alınarak yapılan Sultanhisar'ın Atça Beldesi'nde yaşanan bedava yemek izdihamı, kafalar değişmedikçe, mekanlardaki değişikliğin bir şeye yaramadığını gösterdi.

Beldede bu yıl 8.'si düzenlenen Uluslararası çilek festivalinde dağıtılan bedava yemek insanların birbirlerini ezmesine neden oldu. Protokol üyelerinin yanı sıra çeşitli ülkelerden misafir olarak gelen konukların önünde yaşanan izdiham ilginç görüntülere sahne oldu.

Reklam
Reklam

Festival kapsamında beldeye gelen protokol üyelerine Atça Parkı'nda kokteyl verildi. Bu arada belediye tarafından hem hayır olsun diye, hem de vatandaşın akşam düzenlenecek etkinliklere karnı tok izlemesi için aperatif türü yiyecek dağıtıldı. Atça Meydanı'nda gerçekleşen bu bedava yemek dağıtımını duyan herkes parka akın etti.

Ve dağıtımın yapıldığı standın önünde uzun kuyruklar oluştu. Kısa süre sonra sıra izdihama dönüştü ve görevliler yiyecek dağıtamaz hale geldi. Zaman zaman,

istenmedik olayların da yaşandığı yemek dağıtımında özellikle küçük yaştaki çocuklar ezilmekten zor kurtuldu. Türkiye'nin en modern ve en planlı yapısına sahip olmasına rağmen, yaşanan bildik görüntüler değişimin önce beyinde başlaması gerektiğinin adeta ispatı gibiydi.