Bedel 19. bölümünde Vedat düğünü bastı

Atv ekranlarının iddialı dizisi Bedel son bölümüyle ekranlara geldi. Bedel 19. bölümünde Ali, başına gelenlerden sonra yoğun bakıma, Vedat ise cezaevine gönderildi.

Bedel 19. bölümü heyecan dozu yüksek sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Uğradığı haksızlıklara boyun eğmeyen Ali ve Begüm arasındaki çarpıcı hikayeyi anlatan Bedel son bölümünde Vedat, cezaevinde de boş durmadı ve kaçış yollarını aramaya başladı. Vedat'ın vurduğu Ali ise ölüm-kalım savaşı veriyordu. Başrollerini Sedef Avcı, Berk Erçer, Necip Memili, Osman Alkaş, Rozet Hubeş, Gonca Sarıyıldız, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi isimlerin paylaştığı Bedel son bölümüyle 11 Haziran akşamı Atv'de ekrana geldi.

BEDEL 19. BÖLÜM ÖZETİ

Bedel 19. bölümü ile yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat'ın hikâyesi devam etti. Ali, başına gelenlerden sonra yoğun bakıma alınırken, Vedat cezaevine gönderildi. Böylece Vedat amacını gerçekleştiremez ve Begüm'le birlikte uzaklara gitme hayali suya düştü ancak Vedat'ın durmak gibi bir niyeti yoktu. Bedel son bölümünde yaşam savaşını kazanan Ali ve Begüm, Vedat'ın cezaevinde olmasını fırsat bilip düğün hazırlıklarına başladı ancak bilmedikleri birşey vardı. Naciye, oğlunu kurtarmak için gizlice girişimlerde bulundu ve Vedat'ın özgürlüğüne kavuşmasını sağladı. Vedat, Ali ve Begüm'ün düğününü durdurabildi mi?