BEDELLİ GÜNLERDEYİZ...

Tüm Türkiye gündeminde uzunca bir zamandır ye bulan Bedelli Askerlik Resmi Gazetede...

Ne güzel değil mi, Beklenenin gelmesi hasretin bitmesi...

Uzunca zaman önce yine bu köşeden yer verdiğim Bedelli Askerlik Beklentisi başlıklı köşe yazımda bu günleri görmeyi hayal ettiğimizden bahsetmiştik.

Hükümet yetkililerin açıklamasından, gençlerin sabırsızlığından beklentilerden ve eylemlerden bahsetmiştik uzun uzaya...

Ve yazımızın son mısralarında Bedelli Günler Görmek dileği ile demiştik şimdi tamda o günlerin içindeyiz.Yaş 25 Bedel 15 diye seslenen gençlerimiz seslerine cevap olarak yaş 28 bedel 18 cevabı aldılar.Demek ki yetkililerimizce uygun olan bu imiş şu anda şartlar buna uygun muş ki böyle olmuş.

Reklam
Reklam

Gençlerimizin sesine cevap veren Başta Yasayı Onaylayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU' na , Bakanlar kurulunda yer alan bakanlarımıza, mecliste yasaya evet diyen milletvekillerimize,medyada yer veren basın ve yayına,bedelli askerlik derneği platform ve üyelerine, sosyal medyada paylaşım yapan tweet atan herkese, İşini kaybetmeyen, hastasını,ailesini bırakamayan,GBT sorunu yaşayan gençler adına teşekkür ederim.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz