Beden Eğitimi Öğretmenleri Düzce’deki Sporu Değerlendirdi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 2012,2013 eğitim öğretim yılında okullarla koordinasyonu daha iyi...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 2012,2013 eğitim öğretim yılında okullarla koordinasyonu daha iyi sağlamak amacıyla Beden Eğitimi Öğretmenleri ile bir araya gelerek sorunları paylaşıp çözümler üzerinde durdu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Düzce’de daha çok sporcunun ortaya çıkması için olmazsa olmaz unsurlardan olan beden eğitimi öğretmenleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Değerlendirme toplantısına Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Milli Eğitim Şube Müdürü Haşmet Batur, Spor Uzmanları Gülay Ercan, Cahit Demir ve Düzce ilindeki beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Değerlendirme toplantısında geçtiğimiz sene yapılan çalışmalar ve eksiklikler dile getirilirken İl Müdürleri beden eğitimi öğretmenlerinin sorunlarını dinledi.

Reklam
Reklam

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, beden eğitimi öğretmenlerinin spordaki yerinin büyük olduğuna dikkat çekerek, “Sizlerin yönlendirmesi ile birlikte Düzce’den çok daha fazla sporcu çıkacaktır. Hedefimiz olimpiyatlar ve sizlerin desteği ile milli takımlara sporcu göndereceğiz. Sizlerden isteğimiz kulüpler kuralım, Müdürlük olarak desteğimizi her zaman vereceğiz. Hem maddi hem de antrenör olarak yanınızdayız. Lütfen çocuklarımıza biz sahip çıkalım, tesislerimizi sonuna kadar kullanalım” ifadelerine yer verdi.

Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ise sporun çocuklar üzerindeki önemine değinerek, “Çocuklarımızın enerjilerini verimli bir şekilde tüketmeleri ve davranış bozukluklarını gidermek için en iyi yol spordur. Bunun için de beden eğitimi öğretmenlerinin yardımına ihtiyacımız var” dedi.

Değerlendirme toplantısında beden eğitimi öğretmenleri karşılaştıklarını sorunları anlatarak, çözüm bulunmasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: