Beden Eğitimi Öğretmenlerine Yönelik Zümre Toplantısı Yapıldı

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2012-2013 eğitim öğretim yılının daha başarılı geçmesi amacıyla Beden eğitimi...

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2012-2013 eğitim öğretim yılının daha başarılı geçmesi amacıyla Beden eğitimi Öğretmenlerine yönelik olarak zümre toplantısı yaptı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleşen Zümre toplantısına 84 Beden eğitimi öğretmeni katıldı. Toplantıda, geçen yıl yapılanlar değerlendirilirken bu yılında daha başarılı geçmesi için yapılması gerekenler ele alındı. Toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, 2011 yılında 149 Bin TL bütçe ayrıldığını, 58 Bin TL’nin Kırıkkale’de düzenlenen spor faaliyetlerinde kullanıldığını ifade etti. İl Müdürü Ünlü, “Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 94 personel çalışıyor. Stadyum ve yüzme havuzu ile sadece Kırıkkale’de değil ilçelerde de bulunuyor. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak bizim ham maddemiz Mili Eğitim Müdürlüğü. Milli Eğitim Müdürlüğü bizim için çok önemli okullarımızda bulunan öğrencilerimiz bize emanet. Gelecek nesiler bizler için çok önemli. Ayrıca yapılan tüm spor faaliyetleri her gün Bakanlığımıza rapor olarak sunuyoruz. Bakanlığımız da sunduğumuz raporlar doğrultusunda ilimize bütçe ayırıyor. Kurum olarak tüm spor faaliyetlerini destekliyoruz. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak yapılacak olan spor faaliyetlerini önemsiyoruz. Biz taşın altına elimizi koyduk, bayramdan sonra ise Kırıkkale’de çeşitli spor faaliyetleri yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Ünlünün konuşmasının ardından Mili Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ise beden eğitimi öğretmenleri ve beden eğitimi dersinin çok önemli olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: