Bedensel engelli Ünal: Enerjimi büyükşehir belediyesinde kullanmak istiyorum

Halk arasında ''cam kemik'' olarak bilinen hastalığı nedeniyle 23 yaşında olmasına rağmen 2 yaşındaki bir...

Halk arasında ''cam kemik'' olarak bilinen hastalığı nedeniyle 23 yaşında olmasına rağmen 2 yaşındaki bir çocuğun fiziksel gelişimine sahip olan Adanalı Zekeriya Ünal, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çok güzel şeyler yapabileceğine inandığını dile getiren Ünal, Aldırmaz’ın “Ortak Akıl” projesine katkı koymak istediğini söyledi. Ünal, “Bütün enerjimi ve birikimimi Büyükşehir Belediyesinde fazlasıyla kullanmak istiyorum.” dedi. Bedensel engelli olmasının, hizmet etmeye engel teşkil etmeyeceğini vurgulayan Zekeriya Ünal, belediye bünyesindeki Özürlü Şubesi, Halkla İlişkiler, ya da Basın-Yayın bölümünde çalışabileceğine dikkat çekti.
Teklif karşısında duygulanan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Zekeriya Ünal’a teşekkür etti. Bu düşüncenin kendisini daha da cesaretlendirdiğini belirten Aldırmaz, “İnşallah birlikte yapacağımız çok iş olacaktır.” İfadesini kullandı. Restorasyonu tamamlanmak üzere olan Büyükşehir Belediyesi tarihi binasının hizmete girmesiyle, oluşacak yeni mekanlarla ilgili bilgi veren Aldırmaz, “Belediyenin bazı birimlerinin yanı sıra, sanatçı ve sanat merkezli ağırlıklı bir bölüm olacak. Burada önemli konuklarımızı ağırlayacağız. Restorasyon tamamlandıktan sonra oturup konuşalım. Sizinle de birlikte çalışmaktan şeref duyarız.”şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

ÖNEMLİ OLAN İNSANIN BEYNİ, AKLI VE RUHUDUR
Ünal gibi insanları engelli olarak görmediğinin altını çizen Aldırmaz, şunları söyledi: “Nereden çıkardın şimdi onu. Önemli olan insanların beyni, aklı, ruhudur. Gerisi hep kafes, kalıp. Onun için bedenler önemli değil. Esas olan beynimiz, ruhumuz, bakış açımız. Bu konuda sizde muhteşem bir birikim var. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sizden öğreneceği çok şey var.” Aldırmaz, Zekeriya Ünal’ın “‘Ortak Akıl’a katkı koymak istiyorum” teklifine sıcak baktığını ifade etti. Başkan Vekili Aldırmaz ve bedensel engelli Zekeriya Ünal, daha sonra Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’na giderek Şef Emin Güven Yaşlıçam’la sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz