Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yöneticileri Rektör Kibar’ı Ziyaret Etti

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) As Başkanı Ali Duran Karakaya, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü...

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) As Başkanı Ali Duran Karakaya, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı ziyaret etti.

5 - 15 Eylül tarihleri arasında Adana'da düzenlenecek Dünya Tekerlekli Sandalye Gençler Basketbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen ziyarette TBESF Adana İl Temsilcisi Dr. Ercan Atalay ve Şampiyona Genel Koordinatörü İsmail Güneş de hazır bulundu.
Yapılan hazırlıklarla ilgili Rektör Kibar’a bilgi veren Ali Duran Karakaya, şampiyonanın şehirde engellilerle ilgili doğru farkındalık çalışmalarına ciddi anlamda katkı koyacağını belirtti. Karakaya, "Artık dünyada şehirlerin tanıtımı bu tip organizasyonlar sebebiyle popüler hale geldi. Ümit ediyoruz ki Dünya Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası sürecinde şehrimizi Avrupa'ya ve dünyaya en iyi şekilde tanıtabiliriz." dedi.

Reklam
Reklam

Rektör Mustafa Kibar ise "Önceki şampiyona şehrin bilinirliğine katkılar sağladı. Çukurova Üniversitesi olarak bu şampiyonaya destek vereceğiz. Üniversitemize düşen unsurlarda mutlaka sürecin içinde olacağız." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: