Bedensel Engellilerin Çağrısına Destek Geldi

Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Akvanın destek çağrısına iş adamları ve hayırseverlerden destek...

Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Akvanın destek çağrısına iş adamları ve hayırseverlerden destek geldi.

Hayırsever Mustafa Köşker, yıllardır akülü araç bekleyen merkeze bağlı Devedamı köyünde ikamet eden Murat Er’e akülü araba hediye etti.

Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneğinde uzun zamandır beklediği akülü araca kavuşan Er, telefonla ailesini arayarak mutluluğunu paylaştı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Servet Avkapan, “Çağrımıza kayıtsız kalmayan iş adamları ve hayırsever hemşerilerimize teşekkürü bir borç bilirim Allah onlardan razı olsun. Kırşehir halkı bilsin ki amacımız ötekileştirmeden engelli kardeşlerimize yardımcı olabilmektir. Bu çorbada tuzu bulunacaklara da ne mutlu” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: