Bedesten Meydanı Karar Aşamasında

Vakıflar Bölge Müdürü Kenan İba, 29. Vakıflar Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret...

Vakıflar Bölge Müdürü Kenan İba, 29. Vakıflar Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak söz alan Başkan Ergün, Vakıflar Haftası'nı kutlarken, "Sağlık ve huzur içerisinde nice yıllar diliyorum. Önemli olan güzel hizmetleri ortak müşterekler içerisinde hayata geçirebilmek. Makamların gelip geçici olduğunu her zaman dile getirenlerdenim. Sonuçta yapılan hizmetlerden Manisalılar uzun yıllar yararlanabilecek. Biz elimizden geldiğince yapılan hizmetlerde sizlere gerekli katkıları veriyoruz. Tabi gönlümüz çalışmaların daha hızlı ilerlemesini istiyor" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bedesten Meydanı ile birlikte Gülgün Hatun projeleri ile ilgili olarakta Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden müjde beklediklerini söyledi. Konunun iki senedir beklemede olduğunu hatırlatan Başkan Ergün, "Efendiler Kahvesi ile ilgili bütün sorunları aştık. Şu anda onunla ilgili olarak ihalesini yapacağız. Amacımız o bölgede güzel bir eser ortaya çıkarmak. Ancak Bedesten Meydanı ile ilgili yaşadığımız sıkıntının biran önce ortadan kalkmasını bekliyoruz" dedi. Başkan Ergün ayrıca Mimar Sinan Bulvarı'nda Vakıflar'a ait alanları da Şehir İmar Planı Revizyon çalışmaları çerçevesinde değerlendirmek istediklerini ve o bölgede de güzel bir projeyi hayata geçirmek istediklerini sözlerine ekledi.

İBA'DAN BAŞKAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR

Vakıflar Bölge Müdürü Kenan İba, ise bu yıl Vakıflar Haftası'nın 29.sunu kutladıklarını hatırlattı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e kendilerine verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden Vakıflar Bölge Müdürü İba, "Sizlere hem Vakıflar Haftası'na, hem de dairemizin işlerine vermiş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Projeler noktasında da artık hızlandırılacak bir şey kalmadı. Çünkü karar aşamasına gelindi. Artık son noktadayız diyebilirim. Biz eksiklikleri tamamladık ve Ankara'nın onayını bekliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: