Bedirhan Gökçe, Şiirleriyle Bursalıları Duygulandırdı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Merinos Parkı’nda gerçekleştirilen ‘Temaşa-i Ramazan’ etkinliklerinde sahneye çıkan Bedirhan Gökçe, sevenlerine...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Merinos Parkı’nda gerçekleştirilen ‘Temaşa-i Ramazan’ etkinliklerinde sahneye çıkan Bedirhan Gökçe, sevenlerine şiir ziyafeti çekti.

On bir ayın sultanı Ramazan ayında Bursalıları keyifli programlarla buluşturan ‘Temaşa-i Ramazan’ etkinlikleri, keyifli görüntülere sahne oluyor. Merinos Parkı’nda bir araya gelen vatandaşlar önce tasavvuf müziğinin usta isimlerinden Bayram Büyükoruç’un konserini, ardından da usta şair Bedirhan Gökçe’nin şiirlerini keyifle dinledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Bursa’da sevenleriyle buluşmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Bedirhan Gökçe, en güzel şiirlerini okudu.

Reklam
Reklam

Yıldırım Belediyesi Başkanı ve Bursa Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Keskin ve Bursa Kültür AŞ Genel Müdürü Rıfat Bakan, Bedirhan Gökçe’ye plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: