BEĞİDER Masa Tenisi Turnuvası Düzenledi

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Bismil Eğitimciler Derneği (BEĞİDER) tarafından organize edilen 'Altın Ödüllü Kurumlar Arası Masa...

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Bismil Eğitimciler Derneği (BEĞİDER) tarafından organize edilen 'Altın Ödüllü Kurumlar Arası Masa Tenisi' turnuvası 17 Mayıs - 3 Haziran tarihler arasında 60 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye girenlere ise çeşitli ödüller verildi.

Bismil Eğitimciler Derneği'nde oynanan masa tenisi final müsabakasına kalan Fem Dershanesi Müdürü Ahmet Ulutaş ve Yukarı Salat Jandarma Karakol Komutanı Mustafa Beycur arasında geçen çekişmeli maçı yukarı salat jandarma komutanı Mustafa Beycur kazandı. Turnuva filan maçına izleyici olarak milli eğitim müdürü Mehmet Kemal Yılmaz, BEĞİDER yöneticileri ve turnuvaya katılan yarışmacılar katıldı. Mustafa Beycur birinci, Ahmet Ulutaş ikinci, Ramazan Güldemir ise üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

BEĞİDER Başkanı Tansel Atar, bu tip organizasyonların insanların kaynaşmasına, ön yargıların kırılmasına çok büyük katkıları olduğunu söyledi. Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kemal Yılmaz, BEĞİDER gibi Sivil Toplum Kuruluşları'nın eğitimde her zaman kendilerine yardımcı olduğunu ifade etti.

Turnuvaya katılan bütün takımları tebrik eden Yılmaz, “Bu turnuvadaki amacımız kurumlar arası kaynaşmayı artırmaktı. Yapılan organizasyonda buna şahit olduk ve çok olumlu bir turnuva oldu. Bundan dolayı bu organizasyanda emeği geçenlere de katılımcılara da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ödül töreninde birinciye çeyrek altın, ikinciye kol saati, üçüncüye 100 lira değerinde hediye çeki, başarılı olan yarışmacılara madalyada verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz