Beğişliler Köyü, Şenlik Hazırlıklarını Tamamladı

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Beğişliler Kültür ve Dayanışma Derneği ve Beğiş Köyü Muhtarlığının birlikte düzenleyeceği...

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Beğişliler Kültür ve Dayanışma Derneği ve Beğiş Köyü Muhtarlığının birlikte düzenleyeceği "13. Pilav Şenliği", 26 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Pazar günü Beğiş Yaylası'nda gerçekleşecek olan şenlikte halk oyunları, güreş, paraşüt gösterileri gibi etkinliklerin yanısıra konserler düzenleneceği belirtildi.

Beğişliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Karakuş, "Amacımız birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek, kaynaşmak, akrabalık bağlarımızı canlı tutmaktır. Şenlik köyümüze her yönden katkı sağlayacaktır. Herkesi şenliğimize davet ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: