Behzat Ç.'nin yeni fragmanı

Bodrum Film Festivali kapsamında ilçeye gelen Serdar Akar merakla beklenen Behzat Ç.Seni Kalbime Gömdüm filminin ilk orijinal fragmanını sinemaseverlerle buluşturdu.

Fragmanıyla bile büyük beğeni toplayan film Behzat Ç. hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Senaryosunu Emrah Serbes’in yazdığı yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı filmin çekimleri yaklaşık 5 ay sürdü. Çekimleri dizi ile aynı zamanda yapılan filmin zor ve oldukça maliyetli olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam
[Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm 3. Fragman](http://video.mynet.com/habervideo/Behzat-C-Seni-Kalbime-Gomdum-3-Fragman/1336338/ "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm 3. Fragman") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video") Filmle ilgili açıklamalarda bulunan yönetmen Serdar Akar, “Behzat Ç.filminin çekimlerinde ben bile ağladım. Behzat Ç.filmi senaryosu oldukça iyi yazılmış hiç diziyi izlemeyen birinin bile filmi diziden apayrı bir film gibi izlenebileceğim” dedi. Akar Behzat Ç. filmine devam etmeyi düşündüğünü ifade ederek “Mümkünse her yıl bir Behzat Ç.filmi çekmeyi düşünüyorum” dedi. Behzat Ç.Seni Kalbime Gömdüm filmi 28 Ekimde sinemaseverlerle ile beyazperdede buluşacak.