Bekir Bozdağ Devriye Girdi, Umrecilerin ‘refakatçi’ Engeli Aşıldı

Kutsal topraklara gitmek için gelen yüzlerce Almanya vatandaşı Türk, refakatçi olarak tanımadıkları kişilerin yazılmasından dolayı...

Kutsal topraklara gitmek için gelen yüzlerce Almanya vatandaşı Türk, refakatçi olarak tanımadıkları kişilerin yazılmasından dolayı umreye gidememişti. Devriye giren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, yüzlerce kişinin kutsal topraklara uçmasını sağladı.

Türkiye üzerinden kutsal topraklara gitmek için gelen yüzlerce Almanya vatandaşı Türk, refakatçi olarak tanımadıkları kişilerin yazılması sebebiyle umreye gidememişlerdi. Atatürk Havalimanı’nda gözyaşlarına boğulan gurbetçilerin birçoğu refakatçisini beklerken, bazıları ise Almanya’ya geri gitti.

Reklam
Reklam

Yapılan haberlerin ardından devriye giren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, gurbetçi vatandaşların sorununa el attı. Bozdağ’ın devreye girmesiyle yüzlerce Almanya vatandaşı Türk, kutsal topraklara doğru yola çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: