Bekir Çalışkan Anısına Futbol Turnuvası

Antalya’nın Manavgat ilçesinde spor adamı Bekir Çalışkan anısına düzenlenen futbol turnuvası düzenlendi.2011 Şubat ayında hayata...

Antalya’nın Manavgat ilçesinde spor adamı Bekir Çalışkan anısına düzenlenen futbol turnuvası düzenlendi.

2011 Şubat ayında hayata gözlerini yuman Manavgat ve Antalya’nın yetiştirdiği değerli spor adamı Bekir Çalışkan anısına düzenlenen futbol turnuvası, 1998-2002 doğumlu 250 minik sporcunun katılımıyla Sarılar Belediyesi Futbol Sahasında gerçekleştirildi. Sarılar, Antalya, Serik, Manavgat, Alanya, Çolaklı, Kadriye’den değişik yaş kategorilerinde 8 takımın mücadele ettiği turnuvada; 1998 doğumlularda Antalyaspor Kadriye Futbol Okulu, 1999 doğumlularda Antalyaspor Serik Futbol Okulu, 2000 doğumlularda Çolaklı Belediye spor, 2001 doğumlularda Antalyaspor Alanya futbol okulu, 2002 doğumlularda ise Sarılar Belediyespor takımları şampiyon oldu.

Reklam
Reklam

Antalyaspor 2000 doğumlular takımında yeralan ve turnuvanın tek bayan futbolcusu olan Sedanur İncik, birbirinden güzel hareketleriyle izleyenleri kendine hayran bırakırken, futbolu çok sevdiğini, yaşıtları arasında futbola ilgi gösterilmemesi nedeniyle erkeklerle futbol oynadığını belirterek “Hedefim futbolumu ilerleterek önce bir bayan takımında ardından da Milli takımda oynamak” diye konuştu.

Medikalpark Antalyaspor Futbol Okulları Sorumlusu Antalyaspor’un eski futbolcularından Mini Mehmet lakabıyla tanınan Mehmet Akdülger, Bekir Çalışkan anısına düzenlenen bir turnuvanın içerisinde bulunmaktan gurur duyduğunu belirterek “Rahmetli Bekir Çalışkan biliyorsunuz buranın duayeni. Onun adına bir turnuva düzenlendi. Dileğimiz bu turnuvanın uzun soluklu olmasıdır. Bu vesile ile değerli arkadaşım Bekir çalışkan’ı bir kez daha rahmetle anıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: