Bekir İrtegün: Avantajlı Skorla Ayrılmak Istiyoruz

Fenerbahçeli Bekir İrtegün, FC Vaslui karşısında turu geçmek için ilk maçtan avantajlı skorla ayrılmak istediklerini...

Fenerbahçeli Bekir İrtegün, FC Vaslui karşısında turu geçmek için ilk maçtan avantajlı skorla ayrılmak istediklerini söyledi.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turunda Romanya'nın FC Vaslui takımı ile oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısına katılan Bekir İrtegün, "Geçen sene çok gitmek istediğimiz platformdan mahrum kaldık. Yeni bir fırsat elimizde var. Rakibimizi çok önemsiyoruz. Kendi sahamızda hırslı ve arzulu oynuyoruz. Gerekli analizleri yaptık." diyerek şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Maça çok iyi hazırlanıyoruz. Bu karşılaşmaya 180 dakikalık maç olarak bakıyoruz. İlk etabında kendi sahasımızda çok güçlü takımız. Umarım bu istekli ve arzulu oyunu sahaya yansıtır ve ikinci maç için önemli bir avantajı yakalarız. Başkanımızda aramıza döndü yeni bir sayfa açtı. Mutlaka Şampiyonlar Ligi'nde olmalıyız. İlk maçta önemli bir avantaj elde etmek için elimizden geleni yapacağız. Tarihin en önemli maçlarından birisi oynayacağız. Geçen yıl oralara gitmeyi hak etmiştik ama bu hakkımız elinmizden alınmıştı. Şimdi artık herşey bizim elimizde."

Rakip takım hakkında gerekli bilgilerinin olduğunu ifade eden tecrübeli savunma oyuncusu, "Biliyorsunuz geçen yılki son maçta çıkan olaylar nedeniyle ilk 5 maçımız seyircisiz olacak. Bu nedenle kendi taraftarımızın önünde çıkacağımız ilk maçtan olumlu sonuçla ayrılmak istiyoruz. Taraftarımızla birlikte bu maçtan önemli sonucu almak istiyoruz." dedi.

Bekir İrtegün "Romen bir gazetecinin FC Vaslui'den çekindiğin oyuncu var mı ?" şeklindeki sorusuna ise "Hiçbir rakipten ve oyuncudan çekinmiyorum. Rakip çok iyi oyuncular aldı. Takım olarak hiçbir çekincemiz yoktur." diye cevap verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz