Bekir Kara Futbol Turnuvası

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Ceyhan Şubesi'nin gazeteci merhum Bekir Kara anısına düzenlediği mini futbol turnuvasının şampiyonu Konakoğluspor oldu.

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Ceyhan Şubesi'nin gazeteci merhum Bekir Kara anısına düzenlediği mini futbol turnuvasının şampiyonu Konakoğluspor oldu.

Ödül töreninde konuşan ASGD Ceyhan Şube Başkanı Şahin Özer, bu yıl birincisini organize ettikleri futbol turnuvasının Ceyhan'da örnek olacak bir çalışma olduğunu söyledi.

Amaçlarının 19 Kasım 1995 yılında trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden gazeteci arkadaşları ve ASGD eski Şube Başkanı Merhum Bekir Kara'yı anmak olduğunu kaydeden Özer, "İsteğimiz Adana ASGD Şubesi ile ÇGC'nin 13 yıldır birlikte düzenlediği futbol turnuvasını Ceyhan'da uygulayarak mahalle, köy, beldeler ile basın arasındaki birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmektir" dedi.

Reklam
Reklam

Bekir Kara'nın ağabeyi Kasım Kara da, turnuvaya katkı sağlayan ve kardeşini ölümsüzleştirerek, saygıyla anan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından şampiyon Konakoğluspor'un kupasını takım kaptanına Hamdili Belde Belediye Başkanı Sıtkı Övet ve ASGD Genel Başkan Yardımcısı Basri Baş birlikte verdi.

Turnuvanın ikincisi olan Metrospor'un kupasını ise Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve merhum Bekir Kara'nın ağabeyi Kasım Kara takdim etti.

Muhabir: Emrah Yorulmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz