Bekirdere’de Çay Molası

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat...

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ramazan programları kapsamında Bekirdere Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Işık ve beraberindekiler Bekirdere’deki Mutay Çay Bahçesi’nde yorgunluk attılar.

Bekirdere’deki buluşmada AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolaları Başkanı Muharrem Tutuş, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin ve AK Parti il ve ilçe yöneticileri de yer aldı.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Işık ve Doğan, vatandaşların sordukları soruları yanıtlayıp, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Ziyaret sırasında vatandaşlarla bol bol sohbet eden Işık ve Doğan halkın arasında olmaktan, halkın sorunlarını dinlemekten asla vazgeçmeyeceklerini söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz