“Beko All Star 2012” kadroları açıklanıyor

“Beko All Star 2012” kadroları 17 Ocak 2012 Salı günü düzenlenecek basın toplantısında açıklanacak. Türkiye...

“Beko All Star 2012” kadroları 17 Ocak 2012 Salı günü düzenlenecek basın toplantısında açıklanacak.
Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesi www.tbl.org.tr web adresi üzerinden basketbol severler ve antrenörler ile basın mensuplarının verdikleri oylarla belirlenen Beko All Star kadrosu, 17 Ocak 2012 Salı günü düzenlenecek basın toplantısında açıklanacak.
“Smaç Yarışması” ve “3 Sayı Yarışması”nda mücadele edecek oyuncuların da duyurulacağı basın toplantısında aynı zamanda organizasyon programı hakkında detaylı bilgi verilecek.
Türkiye Basketbol Federasyonu Yöneticileri, Beko All Star’a seçilen oyuncular ile çok sayıda davetlinin yer alacağı basın toplantısı 17 Ocak 2012 Salı günü Ataköy Sheraton Otel'de saat 14.00'de yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz