Beko All - Star 2013'de Forma Giyecek Oyuncu Kadroları Açıklandı

Beko All - Star 2013'te forma giyecek yabancı ve Türk yıldızların kadroları bugün düzenlenen basın...

Beko All - Star 2013'te forma giyecek yabancı ve Türk yıldızların kadroları bugün düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

Beko Basketbol Ligi'nin yıldızlarını buluşturacak 'Beko All - Star 2013' organizasyonu 20 Ocak Pazar günü Ülker Sports Arena'da düzenlenecek. Düzenlenen basın toplantısında Beko All - Star ile ilgili bilgiler veren Türkiye Basketbol Genel Sekteri Ali Özsoy, 2008 yılından sonra organizasyonun ilk defa İstanbul'da gerçekleşeceğini ifade etti.

Özsoy, "2009 yılında İzmir'de, 2010 yılında Kayseri'de, 2011 yılında Ankara'da, 2012 yılında ise Trabzon'da gerçekleştirmiştik bu organizasyonu. Şimdi tekrar İstanbul'dayız. Çok zorlu geçen Beko Basketbol Ligi için bu organizasyon moral olacak. Beko Basketbol Ligi ekiplerimiz sadece ligde değil uluslararası organizasyonda da mücadele ediyorlar. Turkish Eurolig'de Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş mücadele ederken, Euro Cup'ta Banvit, ve Galatasaray Medical Park oynuyor. Bu organizasyon onlar için bu yoğun tempo arasında hoş bir mola olacak. Gerçekleşecek bu organizasyona da rağbet çok fazla. Bu sabah itibarı ile internetten satılan biletler on bini geçti." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Organizasyonda yer alacak olan Anadolu Efes oyuncusu Aleksender Vujacic, böyle bir organizasyonda yer aldığı için mutlu olduğunu ve güzel bir karşılaşma olacağını söyledi.

Organizasyonda yer alacak bir diğer Anadolu Efes oyuncu Dusko Savanovic ise "Beko All - Star 2013'de olmak güzel bir duygu. Yılda bir kezde olsa bizler için keyifli bir gün oluyor. Pazar günüde çok güzel bir etkinli olacak diye düşünüyorum." dedi.

Ayrıca Ülker Sports Arene'da gerçekleştirilecek Beko All - Star 2013 organizasyonunda Türk pop müziği sanatçısı Hadise de şarkıları ile eşlik edecek. Öte yandan Action Team birbirinden zorlu hareketler ile organizasyona renk katacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz