Beko All Star 2014

MERSİN (AA) - Beko Basketbol Ligi'nin yerli ve yabancı yıldız isimlerini karşı karşıya getiren "Beko All Star 2014" organizasyonu, "3 Sayı Yarışması"yla başladı.

MERSİN - Beko Basketbol Ligi'nin yerli ve yabancı yıldız isimlerini karşı karşıya getiren "Beko All Star 2014" organizasyonu, "3 Sayı Yarışması"yla başladı. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Servet Tazegül Spor Salonu'nunda gerçekleştirilen etkinliğin ilk gününde "3 Sayı Yarışması" düzenlendi. Yarışmaya, Galatasaray Liv Hospital'dan Cenk Akyol, Beşiktaş İntegral Forex'ten Chris Lofton, Anadolu Efes'ten Dusko Savanovic, Trabzonspor Medical Park'tan Kirk Penny, Fenerbahçe Ülker'den Melih Mahmutoğlu ve Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nden Troy Anthony Devries katıldı. Final atışlarında 18 sayı üreten Penny, geçen yıl olduğu gibi bu senenin de birincisi oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz