Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Basketbol Kulübü'nün Başkanı Özkan Kılıç, hedeflerinin bu yıl şampiyonluk için mücadele vermek olduğunu belirterek, "Bunu

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Basketbol Kulübü'nün Başkanı Özkan Kılıç, hedeflerinin bu yıl şampiyonluk için mücadele vermek olduğunu belirterek, "Bunu öncelikle kendi bünyemizden gelen oyunculara ağırlık veren kadromuzla başarmak istiyoruz. Böylesine şampiyonluk daha da anlamlı olur" dedi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl kadrolarında eski oyuncularından Erkan Veyseloğlu, Serkan Erdoğan, İzzet Türkyılmaz, Erol Can Çinko, Charles Edward Davisse, Keith Matthev Simmons ve Kalin Jay Lucas'ın kaldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Barış Ermiş'i, Fenerbahçe Ülker'e verdiklerini, Lance Williams ve Cemal Nalga'nın ise bu yıl kadroda yer almayacağını kaydeden Kılıç, "İbrahim Yıldırım da büyük olasılıkla Fenerbahçe Ülker'e gidebilir. Ancak durumu daha netleşmedi. Bu yıl kadromuzda bulunan Şafak Edge'nin de çok başarılı bir sezon geçireceğini düşünüyoruz" dedi.

Kılıç, geride bıraktıkları sezonu genelde başarılı geçirdiklerine işaret ederek, "Ligdeki normal sezonu birinci bitirme şansını averajla kaybettik. Türkiye kupası finalinde ilk yarıyı 7 sayı önde bitirdiğimiz halde Beşiktaş Milangaz'a yenilip, kupayı alamadık. EuroCup'ta ise grubumuzdaki iki güçlü takımı yendiğimiz halde daha güçsüz iki takıma yenildik" diye konuştu.

Yakın zamanda biri yerli, diğeri yabancı iki önemli oyuncuyu kadrolarına katacaklarını dile getiren Kılıç, "Hedefimiz, bu yıl da şampiyonluk için mücadele vermek. Bunu öncelikle kendi bünyemizden gelen oyunculara ağırlık veren kadromuzla başarmak istiyoruz. Böylesine şampiyonluk daha da anlamlı olur" dedi.

Reklam
Reklam

Kılıç, Bandırmalı basketbol sevenlerin geçen yıl ki maçlara ilgilerinin yetersiz olduğunu belirterek, bu yıl tüm maçlarda seyirci desteği beklediklerini kaydetti.

Muhabir: Ahmet Pesen/Mehmet Bayer/Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: