Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi takımlarından TOFAŞ, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Beko Basketbol Ligi takımlarından TOFAŞ, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

TOFAŞ Spor Salonu'nda kondisyoner Serdar Ergök nezaretinde gerçekleşen antrenmanda kırmızı-beyazlı takım, güç arttırıcı kondisyon çalışması yaptı. TOFAŞ Teknik Koordinatörü Tolga Öngören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlıkların ilk etabında kondisyon ve güç arttırıcı çalışmalar yapacaklarını söyledi.

İlk etap çalışmaları çerçevesinde 15 Ağustos'a kadar günde çift antrenman yapacaklarını ifade eden Öngören, "16 Ağustos'ta 10 günlük kamp için Bolu'ya gideceğiz. Yabancı oyuncularımız da takıma katıldı. Milli takımlardaki oyuncularımız eylül ayı içinde gelecekler" dedi.

Reklam
Reklam

Öngören, EuroChalenge Kupası'ndaki ilk maçlarını 25 Eylül'de Estonya'nın Rakvere Tarvas takımıyla oynayacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Ömer Ercan / Vedat Yücebaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: