Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol ligi takımlarından Banvit, Milli Takım kadrosu “Yıldız Erkekler” kadrosunda bulunan ve Avrupa...

Beko Basketbol ligi takımlarından Banvit, Milli Takım kadrosu “Yıldız Erkekler” kadrosunda bulunan ve Avrupa şampiyonasında altın madalya kazanan oyuncusu Tolga Geçim için kutlama düzenledi.

Bandırma Kara Ali Acar Spor salonunda gerçekleştirilen kutlama töreninde, Banvit Antrenörü Orhun Ene, Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk ile A Takım, Altyapı antrenörleri ve oyuncular hazır bulundu.

Kutlama da bir konuşma yapan Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Çataloluk; “Milli Takımımızın kazanmış olduğu büyük başarıda kulübümüz oyuncusu Tolga Geçim’in de katkısının olması bizleri gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının artarak sürmesini diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kutlama, Tolga Geçim’in üzerinde Milli Takım forması ile resmi bulunan pastayı ailesiyle beraber kesmesiyle noktalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: