Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi’nin iddialı ekiplerinden Bandırma temsilcisi Banvit, 2012-2013 sezonu öncesi kamp çalışmalarını İtalya’nın Bormio...

Beko Basketbol Ligi’nin iddialı ekiplerinden Bandırma temsilcisi Banvit, 2012-2013 sezonu öncesi kamp çalışmalarını İtalya’nın Bormio kasabasında sürdürüyor.

Hazırlıklarının ilk bölümünü Bandırma’da kendi tesislerinde tamamlayan Banvit, ikinci etap çalışmaları için 26 Ağustos Pazar gününden beri Bormio’da bulunuyor. Banvit kafilesinde yeni transferler Sammy Mejia ve Dusan Cantekin yanı sıra Serkan Erdoğan, Erkan Veyseloğlu, Kenan Bajramovic, Kalin Lucas, Keith Simmons, Erolcan Çinko, Tufan Önen, Yiğitcan Turna, Fatih Cantitiz, Cenk Şekeroğlu bulunuyor.

Reklam
Reklam

Yeni sezon hazırlıklarına 9 Eylül tarihine kadar Bormio’da devam edecek olan Banvit, 5 Eylül tarihinde Ukrayna’nın Azovmash, 7 Eylül’de Kazakistan’ın Astana ve 8 Eylül’de Rusya’nın Spartak St Petersburgh takımlarıyla hazırlık maçı yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: