Beko Basketbol Ligi

İZMİR (A.A) - Aliağa Petkim Başantrenörü Burak Bıyıktay, Beko Basketbol Ligi'nin 5. haftasında Anadolu Efes'le yapacakları maçta iyi oynayıp, sürpriz

İZMİR (A.A) - Aliağa Petkim Başantrenörü Burak Bıyıktay, Beko Basketbol Ligi'nin 5. haftasında Anadolu Efes'le yapacakları maçta iyi oynayıp, sürpriz peşinde koşacaklarını söyledi.

Bıyıktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Efes'in üst düzey basketbol oynayan iyi bir takım olduğunu ancak kendilerinin de Türk Telekom galibiyeti sonrası çıkış yakalamak istediğini belirtti.

Ankara deplasmanında Türk Telekom'a karşı elde ettikleri 77-66'lık galibiyetin kendileri için son derece önemli olduğunu ifade eden Bıyıktay, "Anadolu Efes'e karşı iyi basketbol oynayıp, sürpriz peşinde koşacağız. Anadolu Efes'i İstanbul'da yenmek kolay değil ama bu maç bizim sıralamada yukarı çıkışımız adına iyi bir maç olacak. Yeni oyuncumuz Holloway'i de bu maçta deneme şansımız olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Bıyıktay, Mert Shumpert'in sakatlığının geçtiğini ancak bu oyuncuyu Anadolu Efes maçında oynatmayı düşünmediğini kaydetti.

Bu arada, hafif sakatlıkları bulunan Orhan Haciyeva ve Lionel Chalmers bu akşamki antrenmana katılmadı.

Beko Basketbol Ligi'nin 5. haftasında Anadolu Efes ve Aliağa Petkim takımları 12 Kasım Pazartesi günü İstanbul Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Muhabir: Mustafa Yıldırım / Tolga Albay / Buğra Ersavaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: