Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nin 6. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, deplasmanda Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni 87-74 yendi.

Beko Basketbol Ligi'nin 6. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, deplasmanda Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni 87-74 yendi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Pınar Karşıyaka üst üste bulduğu sayılarla 6. dakikayı 8-2 önde kapattı. İlerleyen bölümlerde oyundaki üstünlüğünü sürdüren Pınar Karşıyaka, 13. dakikayı 11-15 önde geçti. İlk çeyrek Pınar Karşıyaka'nın 20-14'lük üstünlüğü ile sona erdi.

Maçtan kopmak istemeyen ev sahibi Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de üçlük atışlarla 19. dakikada durumu 34-34'e getirdi. Çekişmeli geçen periyot sonunda Pınar Karşıyaka ikinci devreyi 34-42 önde bitirdi.

Reklam
Reklam

Üçüncü periyotta da Pınar Karşıyaka'nın üstünlüğü devam etti. Mücadelenin 24. dakikasında farkı 12 sayıya kadar çıkaran Pınar Karşıyaka, üçüncü periyotu da 57-63 üstün tamamladı.

Son çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Pınar Karşıyaka maçtan 87-74 galip ayrıldı.

Ligdeki 6'ncı maçında 5'inci galibiyetini alan Pınar Karşıyaka'da, 22 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Gaziantep ekibinde Mutlu Akpınar da mücadeleyi 22 sayı ile tamamladı.

Muhabir: Kemal Karagöz / Orhan Çiçek / Halil İbrahim Avşar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: