Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Banvit Basketbol Kulübü'nün başkanı Özkan Kılıç, ilk yarının değerlendirmesini yaptı.Banvit...

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Banvit Basketbol Kulübü'nün başkanı Özkan Kılıç, ilk yarının değerlendirmesini yaptı.

Banvit tesislerinde düzenlenen basın toplantısında 2012-2013 sezonu ilk yarısının değerlendirmesini yapan Kılıç, A takımının başarısının tesadüf olmadığını söyledi. Bugün elde edilen başarının yıllardır uygulanan sistemli, planlanmış, projeye dayanan ve özverili bir çalışmanın sonucu olduğunu ifade eden Kılıç, Orhun Ene ve Turgay Çataloluk gibi doğru adamlar ve doğru ekiplerle çalışmanın bu başarıda katkısının büyük olduğunu belirterek, "Onların heyecan dolu çalışmalarından ve üretkenliklerinden memnuniyet duyuyorum. Bu basketbol adamlarıyla çalışmak benim de işimi kolaylaştırıyor. Gelişimimize değer katıyor. Bu açıdan gurur ve mutluluğu bir arada yaşıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Beko Basketbol Ligi’nde ilk yarıyı değerlendiren Kılıç, sürekli yükselen ve son 4 sezondur sağlanan bu istikrarın gelecek için kendisine umut verdiğini ve önümüzdeki döneme daha güvenle bakmasını sağladığını kaydetti.

Aynı puana sahip takımlar arasında averajla devreyi 3. sırada kapattıklarını dile getiren Kılıç, "En önemlisi ise Orhun Ene ile başladığımız ve bu sezon 4. sezonunu yaşadığımız süreçte Banvit’in adı artık istikrarlı bir şekilde ilk 3 takım arasında anılır oldu. Dikkat ederseniz ilk 4 demiyorum. İlk 3 takımdan bahsediyorum. Altyapımızdan yetiştirdiğimiz ve kendilerine inanarak sorumluluk verdiğimiz genç oyuncularımızın da bahsettiğim istikrar tablosu içinde aldığı yer alması ve buna verdiği katkılar benim için ayrı bir gurur kaynağı. Dolayısıyla basketbola bu şekildeki bakış açımızla önümüzdeki dönemde daha büyük başarıları yaşamamızın artık uzak olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.

Toplantıda Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu ve Görener Ailesi’nin kendisine ve takıma her durumda koşulsuz desteğini sürdürdüğünü ifade eden Kılıç, kendisinin basketboldaki bu emanetlerini layıkıyla taşımaya çalışarak ak bir alınla Firma adına bu yolda yeni başarılar getirme çabalarında her zaman kendilerine duyulan güveni hissettirmelerinin çalışmalarında kendilerine güç verdiğini anlattı.

Reklam
Reklam

Beko Basketbol Ligi'nin yanı sıra Türkiye Kupası’nda da son 8 takım arasındaki mücadele ile Eurocup’ta son 16 takım arasındaki maratonların sürdüğüne işaret eden Başkan Kılıç, bu kulvarlarda da başarı çıtasının yukarılarda olduğunu, yakalanan istikrar ile başarılarının devam edeceğine, harcanan emeğin, mesainin gelecek başarılarla kısa zamanda karşılık bulacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: