Beko Basketbol Ligi

off için oynayacağız” dedi.Beko Basketbol Ligi’nin ilk yarısında kötü bir grafik çizen Hacettepe Basketbol Takımı,...

off için oynayacağız” dedi.

Beko Basketbol Ligi’nin ilk yarısında kötü bir grafik çizen Hacettepe Basketbol Takımı, ikinci yarıya Aliağa Petkim galibiyetiyle başladı. Ardından deplasmanda güçlü rakibi Efes Pilsen’e boyun eğdi. Bu hafta evinde Olin Edirne’yi konuk edecek olan Hacettepe’de tek hedef galibiyet. Hacettepeli öğrencilerin tribünleri dolduracağı karşılaşmada, rektör ve rektör yardımcıları gibi üst düzey idareciler de izleyici sıralarındaki yerlerini alacak. Taraftarlar için çok sayıda bayrak ve flama yaptırıldı. Hacettepeli basketçilerin ilk kez bu kadar kalabalık bir taraftar topluluğunun desteği altında maça çıkacak olması kulüp başkanı Prof. Hakan Hamdi Çelik’in yanı sıra antrenör Alp Bayramoğlu’nu da sevindirdi.

Reklam
Reklam

Başkan Çelik, “Hacettepe’nin spor alanındaki amiral gemisi basketbolu Ankaralı sporseverlere uzun yıllar Beko Basketbol Ligi’nde temsil etmeye kararlıyız” diyerek, “Rektörü, idarecisi, öğrencisiyle birlikte sporda da Hacettepe markası oluşturacağız. Kadromuza iki yeni basketçi kattık. Ricardo Marsh ve son olarak da Clay Tucker’i transfer ettik. Bu isimler uluslararası alanda da bilinen nitelikteler. Hedefimiz Play-off” açıklamasını yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: