Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş deplasmanda TOFAŞ'ı 74-62 yendi.

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş deplasmanda TOFAŞ'ı 74-62 yendi.

Karşılaşmaya Markato ve Serhat ikilisinin basketleriyle hızlı başlayan Beşiktaş, 5. dakikayı 12 sayı farkla (14-2) önde geçti. Hücumlardan boş dönen TOFAŞ'ın top kayıplarını iyi değerlendiren siyah-beyazlılar ilk çeyreği 26-12 önde tamamladı.

İkinci periyota da hızlı başlayan Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlıların dış şutlardan ve pota altından Barış ve Tutku ile basketlerine, Kenan ve Elonu'nun basketleri ile karşılık veren TOFAŞ, farkı kapatamadı. 25. dakika, Beşiktaş'ın 35-18 üstünlüğüyle geçildi. Etkili oyununu sürdüren Beşiktaş, devreyi 14 sayı farkla 41-27 önde tamamladı.

Reklam
Reklam

Karşılaşmanın ikinci yarısı, karşılıklı basketlerle başladı. Beş dakikalık periyotta TOFAŞ, Elonu ve Nichols ile 6 sayı üretirken, Beşiktaş Vidmar, Mürkota ve Ewing'in basketleri ile karşılık verdi. 25. dakika 48-33 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle geçildi. TOFAŞ, İnanç ve Nichols ikilisinin basketleriyle 27. dakikada farkı 10 sayıya (42-52) indirdi.

Üçüncü periyodun bitimine bir dakika kala TOFAŞ, Heytvelt ve Kenan'ın basketleriyle farkı 6 sayıya kadar indirse de Beşiktaş, Jerrells'in 3 sayılık basketiyle periyotu 55-46 önde tamamladı.

Son çeyreğe hızlı başlayan TOFAŞ, Elonu ve Kenan'ın 3 sayılık basketiyle 36. dakikada farkı iki sayıya (60-62) indirdi. Rakipten dönen topu hızlı hücumla sayıya çeviren Lukauskas 62-62 eşitliği sağladı. Eşitliğin ardından toparlanan Beşiktaş, Ewing ve Tutku'nun basketleriyle karşılık vererek sahadan 74-62 galip ayrıldı.

Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: