Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi'ni 89-69 yendi.

Beko Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi'ni 89-69 yendi.

Maçın ilk periyotunda takımlar karşılıklı sayı buldu. Bu periyotu evsahibi takım 23-22 önde tamamladı.

İkinci periyotta etkili bir oyun sergileyen evsahibi ekip, ilk yarının bitimine 5 dakika kala Solomon'un isabetli 3'lük atışlarıyla farkı açmaya başladı. Maçın ilk yarısını Mersin temsilci 45-30 üstün bitirdi.

İkinci yarıda da baskısını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, 3. periyotun bitimine doğru, farkı 29'a kadar (59-30) çıkardı. Konuk ekip, farkı eritmeye çalışsa da, evsahibi ekip buna pek fazla izin vermedi ve 3. periyotu Mersin Büyükşehir Belediyesi, 68-45 önde geçti.

Reklam
Reklam

Maçın son 5 dakikasına kadar tecrübeli oyuncularıyla farkı yeniden açmayı başaran Mersin ekibi, maçın bitimine 5 dakika kala, skoru 30 sayıya (80-50) kadar yükseltti. Mersin ekibi bu dakikadan sonra kadrosunda genç oyunculara yer verdi. Konuk takım farkı azaltmaya çalışsa da Mersin Büyükşehir Belediyesi, maçı 89-69 kazanan taraf oldu.

Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: