Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Erdemirspor'un Başantrenörü Özhan Çıvgın, "Play-off hedefimiz için önemli bir karşılaşmaya çıkacağız" dedi.

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Erdemirspor'un Başantrenörü Özhan Çıvgın, "Play-off hedefimiz için önemli bir karşılaşmaya çıkacağız" dedi.

Çıvgın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Aliağa Petkim maçı hazırlıklarını Erdemir Spor Salonu'nda sürdürdüklerini söyledi.

Aliağa Petkim maçından da galibiyetle ayrılıp play-off yolunda önemli bir engeli aşmak istediklerini ifade eden Çıvgın, "Antalya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşıyoruz. Hafta sonu Aliağa Petkim ile karşılaşacağız. Play-off için önemli ve belirleyici bir maç olacak. Çok iyi hazırlanacağız. Play-off hedefimiz için önemli bir karşılaşmaya çıkacağız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç de Antalya Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi mücadele ederek kazandıklarını belirterek, "Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Maç boyunca takımlarına destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Hafta sonu deplasmanda Aliağa Petkim ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Hazırlıklarımızı tempolu ve moralli sürdürüyoruz. Aliağa Petkim deplasmanından galibiyetle dönüp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: