Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sahasında TOFAŞ'a 78-69 yenildi.

Beko Basketbol Ligi'nde Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sahasında TOFAŞ'a 78-69 yenildi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 5. dakikaya girilirken, rakibine 5-0 üstünlük sağladı. Bu dakikadan sonra toparlanan TOFAŞ, üst üste bulduğu sayılarla önce eşitliği (5-5) yakaladı, 7. dakikada da öne geçti: 8-9. Oyundaki üstünlüğünü sürdüren TOFAŞ, farkı bir ara 7 sayıya çıkarsa da ilk çeyreği de 20-15 önde tamamladı.

İkinci periyotta rakibiyle arasındaki farkın açılmasını istemeyen Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 15. dakikada beraberliği (26-26) yakaladı. Ancak TOFAŞ, bulduğu sayılarla yeniden öne geçerek, devreyi de 40-35 üstünlükle bitirdi.

Reklam
Reklam

Üçüncü periyot iki takımın birbirine skorda üstünlük mücadelesiyle geçti. Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin TOFAŞ karşısında daha etkin olduğu üçüncü periyotu, ev sahibi ekip 56-54 önde tamamladı.

Sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyen Dorsey'in yokluğunda TOFAŞ karşısında zorlanan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 4 dakikaya girilirken 67-63 öne geçti. Oyundan kopmayan TOFAŞ, savunma ve hücumda etkin mücadele ortaya koyarak Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni 78-69 yendi.

Muhabir: Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: