Beko Basketbol Ligi

GAZİANTEP (AA) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yeni sezonda Gaziantep Basketbol adıyla mücadele edecek.

Transfer çalışmaları Genel menajer Boray Dai ise yeniden yapılanma sürecinde transfer çalışmalarına da ağırlık verdiklerini belirtti. Bu kapsamda antrenör Aziz Bekir'le prensipte anlaştıklarını hatırlatan Dai, iç transferde de Mutlu Akpınar, Erden Eryüz ve Murat Göktaş ile devam kararı aldıklarını açıkladı. Dış transferde ise Polonya'nın Stelmet Zielona Gora takımında forma giyen Dejan Borovniak ve Oliver Stevic'in yanı sıra Belaruslu Aleksandra Kudrautsau'yu kadrolarına dahil ettiklerini anlatan Dai, bir oyun kurucu konusunda da arayışların sürdüğünü ifade etti. Basın sözcüsü Erol Hüner de yapılanma süreci anlattı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri Taner Nakıboğlu, Enes Özkarslı, Emre Nakıboğlu da katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: