Beko Basketbol Ligi

EDİRNE (AA) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, Azmi Turgut ve Kerem Hotiç ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, Azmi Turgut ve Kerem Hotiç ile birer yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 1.84 metre boyundaki 1988 doğumlu Turgut'un geçtiğimiz sezon Erdemirspor forması, 1.96 metre boyundaki 1993 doğumlu Hotiç'in de üniversite eğitimi için Amerika'ya gitmeden önce Darüşşafaka forması giydiği belirtildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Turgut'un, Olin Edirne forması giymekten mutluluk duyduğu, Hotiç'in de takıma faydalı olmak için büyük çaba göstereceğini belirttiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: