Beko Basketbol Ligi

İZMİR (AA) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Selim Çınar, "Hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz"

İZMİR - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Selim Çınar, "Hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi. Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon öncesinde Belgrad'da oynadıkları hazırlık karşılaşmalarının ardından yarın başlayacak 13. Uluslararası Cevat Soydaş Turnuvası için Bursa'ya gittiklerini söyledi. Uruguay Milli Takım maçları nedeniyle aralarında olmayan Esteban'ın dışında bir eksikliklerinin olmadığını kaydeden Çınar, "Hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda oynayacağımız müsabakalar bizim için çok önemli. Bursa'daki turnuvayı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi. - Turnuva 13. Uluslararası Cevat Soydaş Turnuvası'nda Tofaş ve Alman temsilcisi Ratiopharm Ulm A Grubu'nda mücadele edecek Pınar Karşıyaka, yarın Tofaş'la, perşembe günü de Ratiopharm Ulm'la karşılaşacak. İki grup halinde oynanacak müsabakalarda gruplarını aynı sırada bitiren takımlar final ve klasman maçları oynayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: