Beko Basketbol Ligi

EDİRNE (AA) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin Başantrenörü Cem Akdağ, "Trabzonspor Medical Park karşısında çok önemli bir galibiyet aldık.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin Başantrenörü Cem Akdağ, "Trabzonspor Medical Park karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Umarım galibiyetlerimizi devam ettiririz" dedi. Beko Basketbol Ligi'nde dün Trabzonspor Medical Park'ı 93-88 mağlup eden Olin Edirne'nin başantrenörü Akdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Trabzonspor Medical Park maçında çok fazla top kullanıldığını belirten Akdağ, yaptıkları baskılı savunma ile rakiplerinin hücum dengesini bozduklarını, top kayıplarının galibiyet için kendilerine büyük avantaj sağladığını ifade etti. Takımdaki sakat oyuncuların da iyileştiğini aktaran Akdağ, "Hücumda Darius Washington, Christos Tapoutos ve Torin Jamal Francis'in skorlarının galibiyette büyük payı var. Göz ardı edilmemesi gereken bir konu da yerli oyuncularımızın yüksek yüzdeli top kullanmaları oldu. Berkay'ın yapmış olduğu 5 asist de de bizim için son derece önemliydi. Trabzonspor Medical Park karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Umarım galibiyetlerimizi devam ettiririz" diye konuştu. Akdağ, kendi sahalarında oynayacakları Uşak Sportif maçı hazırlıklarına yarın başlayacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: