Beko Basketbol Ligi’nde 23. Haftanın Programı Açıklandı

Beko Basketbol Ligi’nde 19. hafta 23 Şubat Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlarken haftanı derbi maçında...

Beko Basketbol Ligi’nde 19. hafta 23 Şubat Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlarken haftanı derbi maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe Ülker karşı karşıya gelecek.

Ligde 23 Şubat Cumartesi günü 4 karşılaşma oynanacak. Haftanın açılışını ise Olin Edirne ile Galatasaray Medical Park Mimar Sinan Spor Salonu’nda yapacak. Mücadele saat 14.00'te başlayacak ve LİG TV 3’ten de canlı olarak ekranlara gelecek.

Günün diğer bir maçında ise Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi saat 15.00’de kozlarını paylaşacaklar. Saat 17.30’da başlayacak olan bir diğer maçta da Erdemir sahasında Hacettepe Üniversitesi’ni konuk edecek.

Reklam
Reklam

Günün son maçında ise Euro Challenge Cup’ta çeyrek finali garantileyen Pınar Karşıyaka ile yine bu kupada tur şansını son maça bırakan Tofaş saat 18.00’de karşılaşacak.

Beko Basketbol Ligi’nde 24 Şubat Pazar günü ise 3 maç oynanacak. Günün açılışını saat 13.00’de TED Ankara Kolejliler ile Banvit TOBB Spor Salonu’nda yapacak. Saat 16.00’daki maçta ise antrenör değişikliğine giden Aliağa Petkim sahasında Türk Telekom’u konuk edecek.

Geçen hafta kaybettiği derbi maçı sonrası zirve yolunda darbe alan Anadolu Efes, ligde son sıralarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni sahasında ağırlayacak. Saat 18.00'de başlayacak olan mücadele Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak.

İki ezeli rakip Beşiktaş ile Fenerbahçe Ülker arasındaki mücadele Türkiye Kupası ve Euroleague’in ardından bu sefer lige taşındı. Aynı zamanda haftanın kapanış maçı olan bu zorlu mücadele 25 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak ve LİG TV 3’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Reklam
Reklam

Beko Basketbol Ligi’nde 23. haftanın detaylı programı şöyle;

23 Şubat Cumartesi
14.00 Olin Edirne – Galatasaray Medical Park (Mimar Sinan Spor Salonu) LİG TV 3
15.00 Mersin Büyükşehir Belediye – Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (Edip Buran Spor Salonu)
17.30 Erdemir – Hacettepe Üniversitesi (Erdemir Spor Salonu)
18.00 Pınar Karşıyaka – Tofaş (Karşıyaka Spor Salonu)

24 Şubat Pazar
13.00 TED Ankara Kolejliler – Banvit (TOBB Spor Salonu) LİG TV 3
16.00 Aliağa Petkim – Türk Telekom (Enka Spor Salonu)
18.00 Anadolu Efes – Antalya Büyükşehir Belediyesi (Ayhan Şahenk Spor Salonu) LİG TV 3

25 Şubat Pazartesi
20.00 Beşiktaş – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu) LİG TV 3.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz