Beko Basketbol Ligi’nde Perde Açılıyor

Normal sezonu 30 hafta sürecek olan Beko Basketbol Ligi’nde 2012-13 sezonunun perdesi 13 Ekim Cumartesi...

Normal sezonu 30 hafta sürecek olan Beko Basketbol Ligi’nde 2012-13 sezonunun perdesi 13 Ekim Cumartesi günü oynanacak üç karşılaşma ile açılacak. Beko Basketbol Ligi’nde ilk haftanın 4 karşılaşması LİG TV3 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Beko Basketbol Ligi’nde cumartesi günü başlayacak olan 2012-13 sezonunda ilk devre 13 Ocak 2013 tarihinde oynanacak Beşiktaş- Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı ile noktalanacak. 26 Ocak 2013 tarihinde ikinci devre mücadelesi başlarken, ligde normal sezon 6 Mayıs 2013 tarihinde sona erecek. Play-off mücadelelerinin tarihleri ise daha sonra açıklanacak.

Reklam
Reklam

Beko Basketbol Ligi’nde sezonun perdesi ise cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak olan üç maçla açılacak. Sezon sonunda antrenör değişikliğine giden iki takımın mücadelesinde Ergin Ataman’lı Galatasaray, başantrenörlük görevine Altar Tunçkol’u getiren Antalya Büyükşehir Belediyesi deplasmanında galibiyet arayacakken, ligin yeni ekiplerinden TED Ankara Kolejliler evinde Tofaş’ı ağırlayacak.

Saat 16.00’da başlayacak bir diğer maçta ise Spor Toto Türkiye Kupası’nda son sekize kalma başarısını gösteren Pınar Karşıyaka, sezonu evinde oynayacağı Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşması ile açacak.

Cumartesi günün son maçı ise saat 17.00’de Olin Edirne ile Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında oynanacakken, 14 Ekim Pazar günü saat 15.00’de, Erdemir yeni transferleriyle sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Fenerbahçe Ülker’i ağırlayacak. Saat 16.00’da başlayacak olan Aliağa Petkim – Hacettepe Üniversitesi maçının ardından saat 18.00’de son şampiyon sahaya çıkacak ve Beşiktaş, evinde Türk Telekom’u konuk edecek. Beko Basketbol Ligi’nin ilk haftası Anadolu Efes ile Banvit arasındaki karşılaşma ile sona erecek.

Reklam
Reklam

Ligin ilk haftasında Antalya Büyükşehir Belediyesi – Galatasaray, Erdemir – Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş – Türk Telekom ve Anadolu Efes arasındaki mücadeleler ise LİG TV3’ten canlı olarak ve ilk hafta maçları olması nedeniyle şifresiz ekranlara gelecek

Beko Basketbol Ligi’nde ilk haftanın programı şöyle:

13 Ekim Cumartesi
16.00 Antalya Büyükşehir Belediyesi - Galatasaray Medical Park (Antalya Atatürk S.S.) Lig TV 3
16.00 TED Ankara Kolejliler - Tofaş (TOBB S.S.)
16.00 Pınar Karşıyaka - Mersin Büyükşehir Belediyesi (Karşıyaka S.S.)
17.00 Olin Edirne - Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (Mimar Sinan S.S.)

14 Ekim Pazar
15.00 Erdemir - Fenerbahçe Ülker (Erdemir S.S.) Lig TV 3
16.00 Aliağa Gençlik - Hacettepe Üni. (ENKA S.S.)
18.00 Beşiktaş - Türk Telekom (Abdi İpekçiS.S.) Lig TV 3

15 Ekim Pazartesi
20.00 Anadolu Efes - Banvit (Darüşşafaka Ayhan Şahenk S.S.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz