Belarus Cumhuriyeti Heyeti Merinos Akkm’yi Gezdi

Belarus Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Valery Kolesnik, Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Binted tarafından işletilen Atatürk Kongre...

Belarus Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Valery Kolesnik, Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Binted tarafından işletilen Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ni (Merinos AKKM) ziyaret etti.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Bursa’ya gelen Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Valery Kolesnik, İstanbul Başkonsolosu İgor Bely, Moglev Belediye Başkanvekili Yury Rzhevutsk ve beraberindekiler, Merinos AKKM’yi ziyaret etti. Genel Koordinatör Semih Pala ve Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay tarafından karşılanan heyet, yetkililer eşliğinde Osmangazi, Orhangazi, Hüdavendigar, Yıldırım Beyazıd salonlarını ve Fuar Alanı’nı gezdi.

Reklam
Reklam

Yabancı konuklara tesisin ve salonların kapasitesi, kullanım şekli, teknik donanımı ve işletim sistemiyle ilgili bilgiler veren Semih Pala, Merinos AKKM’nin belediye şirketi tarafından işletilen Türkiye’deki tek kongre merkezi olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Binted tarafından işletilen Merinos AKKM’nin Türkiye’nin en yoğun ve en aktif kongre merkezi olduğunu da belirten Pala, 31 ayda 1800 faaliyete ev sahipliği yapıldığını, bir milyon 300 bin kişi hareketinin yaşandığını dile getirdi. Türkiye’de ve Bursa’da herkesin, her kesimin ve her kurumun tesislerden yararlanabildiğini anlatan Pala, her gün 3-4 farklı programa profesyonel kadrolarıyla ev sahipliği yaptıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz