Belçikalı Remacle Hakkını Arıyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik olarak yaşayan Belçika uyruklu kadın, kendisine sıfır olarak satılan motosikletin ikinci...

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik olarak yaşayan Belçika uyruklu kadın, kendisine sıfır olarak satılan motosikletin ikinci el olduğunu belirledi. Tüketici haklarına başvuran Belçikalı kadın, daha sonra ise bilirkişi raporu ile birlikte savcılığıa başvurdu.

Edinilen bilgiye göre, Alanya'da yerleşik olarak yaşayan Belçikalı Charlotte Remacle, Çevreyolu üzerinde bulunan bir motosiklet satış yerinden, 9 bin 600 lira değerinde bir motosiklet aldı. Aldığı motosikletin bir süre sonra arıza yapması üzerine servise giden Remacle, serviste motorun ikinci el olduğunu öğrendi.

Reklam
Reklam

Servisten edindiği biligiyle Alanya Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvuran Charlotte Remacle, bilirkişi raporuyla motorun ikinci el olduğunu kanıtladı. Bilirkişi heyetinden aldığı raporla Savcılığa başvuran Remacle, parasını almak için mücadele başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: